Røvpuler køn

Blowjobs escort..

Thai massage hadsund ikast bio

Den perfekte gaveide, til dem du holder. Ved at fortsætte på siden godkender du brugen af cookies. Hvis du ønsker massage udenfor åbningstid, så er du velkommen til at SMS på nedennævnte nummer og aftale nærmere. Mulighed for bad før/efter massage. Hos Panmile Thai Massage, tilbyder vi firma-aftaler. Thai massage 1 time 500. Mit speciale er Tantra og Body2body massage, hvor jeg med min egen udviklede teknik vil give dig en skøn oplevelse, hvor jeg pirrer og udfordrer din krops erogene zoner, så du opnår den ultimative oplevelse af nærvær og sanselighed, som er et fantastisk "kick" for. Når man bestiller tid sender jeg en SMS med adressen. Telephone: I look forward to give you a good massage with a smile.

Bam Original: Thai massage hadsund ikast bio

Chisa Prasatthai, den nye indehaver, viderefører klinikken i samme gode ånd og høje standard. På kortet er der plads til 10 tider/ behandlinger. Ved en firma-aftale får medarbejderen del i en rabat. Det er for useriøst og spild af min tid og planlægning, så derfor svarer jeg ikke opkald fra hemmeligt. Olie massage 1 time 500. Uden at man på nogen måde kommer til at være i vejen for næste kunde og dennes behandling, der blot bliver udført i et andet massagerum. Du er altid, af hjertet velkommen hos Panmile Thai Massage i Ikast, om du ønsker mere information, købe gavekort, bestille tid eller ønsker at opleve ægte traditionel Thai Massage eller nogle af vore mange andre typer behandlinger. I am a nice, smiling and charming Thai Girl, 33 years old, slim and shapely, who love to socialize around my clients, and I speak some English.

Thai massage hadsund ikast bio - Panmile Thai Massage

It is possible to get af shower before / after massage. Klik her for at redigere overskriften. Her er listen over virksomheder i Hadsund under kategorien thai-massage-i-ikast. Køb dine gaver hos Panmile Thai Massage. Ring og hør nærmere, eller kig ind i klinikken og spørg vores søde personale, hvilke løsninger vi kan tilbyde. Vi modtager også online booking, vi modtager dankort mfl. Klinikken er en videreførelse af Siam Thai Massage i Ikast. Vi glæder os til at se jer.

0 svar på “Thai massage hadsund ikast bio”

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *